Gallina-marken er, uden at blinke, én af Neive-områdets mest berømmede cru’s. Et fantastisk terroir, beliggende i op til 240 meter over havets overflade, begunstiget af sin perfekte syd/vest-vendte eksponering og den unikke ”Sant’ Agata Mergel”; en sandholdig jordbundstype rig i både kalk og ler. Her ejer Castello di Neive op til 50 år gamle vinstokke, hvor fra den absolut bedste frugt udvælges til deres ”Gallina Cru”. Mosten gærer i en periode på 12 dage, med regelmæssige ”pumpovers”, suppleret af såkaldt ”rack and return”. Vinen lagrer i 2 år på store, brugte franske egetræsfade (6 år gamle), efterfulgt af 1 års flaskelagring.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"Anbefalinger","headline_type":"h2","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","customer_group":"0,1,2,3","show_out_of_stock_items":"0"}
Serveres til
Information
Type | Rødvin |
Smagsprofil | Brun |
Land | Italien |
Område | Piemonte |
Underområde | Barbaresco |
Årgang | 2018 |
Størrelse | 750 ml |
Dyrkning | Konventionel |
Alkohol % | 14,50 |
Proptype | Kork |
Druer | 100% |
Serveres ved | 15-17°C |
Serveres til | Lyst kød Mørkt kød Mild ost |
Om produktet