Castello di Neive’s Barbera d’Alba Superiore udtrykker i sandhed druesortens store potentiale. Vinen repræsenterer den bedste frugt fra den sydvendte og kalkholdige Marcorino-Mark, hvor producenten udfører ganske streng grøn-høst (fjernelse af umodne drueklasser), for netop at begrænse det endelige udbytte. Mosten gærer i en periode på 10 dage, med regelmæssige manuelle ”pumpovers”, suppleret af såkaldt ”rack and return”. Vinen lagrer i ca. 12 mdr. på franske barriques (225 liters fade), efterfulgt af 6 måneders flaskelagring.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"Anbefalinger","headline_type":"h2","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","customer_group":"0,1,2,3","show_out_of_stock_items":"0"}
Serveres til
Information
Type | Rødvin |
Smagsprofil | Rød |
Land | Italien |
Område | Piemonte |
Underområde | Alba |
Årgang | 2019 |
Størrelse | 750 ml |
Dyrkning | Konventionel |
Alkohol % | 15,50 |
Proptype | Kork |
Druer | 100% |
Serveres ved | 15-17°C |
Serveres til | Lyst kød Mørkt kød Mild ost Pasta & Pizza |
Om produktet