Vi er vant til makrelfilet i tomat, men i Sydeuropa er der en stolt tradition for makrelfilet i olie, hvor den fyldige smag fra olien perfekt komplementerer den gode smag af makrel. Den krydrede og fyldige smag giver en smagsoplevelse som må prøves.
FAKTA Produktet: makrelfilet, sortpeber, chili, nelliker, lauerbærblad, syltede agurk og gulerod. Fisk: Makrel, scomber scombrus/scomber japonicus Geografi: Atlanterhavet, Portugal Nettovægt: Nettovægt 125 g. drænet vægt 90 g. Holdbarhed: +2 år fra købsdato Opbevaring: Tør mellem 5 C og 24 C Fangstmetode: Naturskånsom netfangst med specialdesignet net fra mindre både
ALLERGENER Fisk
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G Energi 1553 KJ/ 375 Kcal Fedt 33,4 g. - heraf mættet 5,8 g. Kulhydrat 1 g. - heraf sukkerarter 0 g. Fibre 0 g, Protein 18,8 g. Salt 1 g.