Taylors Vintage Port 2003, der blev belønnet med 100 points af Robert Parker, er både klar til at blive drukket nu, men kan sagtens holde sig 10 år i kælderen.
Når du serverer den skal du huske, at vintage portvin har tilbragt lang tid i flasken, hvilket betyder at tanninerne og farven er polymeriseret og således blevet til bundfald. Derfor bør du først og fremmest lade vinen stå oprejst i 48 timer inden den skal drikkes. Dernæst er det en fordel at dekantere den 2-3 timer før servering. Slutteligt bør du sørge for at dele den med et selskab, som sætter pris på portvinens kunst og kan nyde den sammen med dig.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"Anbefalinger","headline_type":"h2","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","customer_group":"0,1,2,3","show_out_of_stock_items":"0"}
Taylor's Vintage Port 2003
Ikke på lager
Information
The Wine Advocate Point | 100 |
Type | Portvin |
Smagsprofil | Brun Lilla |
Land | Portugal |
Område | Douro |
Årgang | 2003 |
Dyrkning | Traditionel |
Størrelse | 750 ml |
Dyrkning | Konventionel |
Alkohol % | 20,50 |
Proptype | Kork |
Portvinstyper | Vintage portvin |
Om produktet
Anmeldelser
Lars Tromborg
2022-08-06
En nydelse det er værd at gå efter en anden gang. 1000 kr. er i overkanten men når den kan købes med rabat kan den anbefales.
Michael Eis -
2022-05-30
Fantastisk portvin - kan nemt nydes nu eller gemmes år frem
Claus Haaning Andersen
2022-05-21
Kan virkelig anbefales til en særlig lejlighed. En flaske juleaften var næsten for lidt. Godt at der ligger en ekstra flaske på lager.