Lavet på 100% Syrah. Suisassi betyder 'på klipperne' og er en åbenlys reference til vingårdens hjerte, en vinmark med massive mængder sten og klipper. årlig produktion: ca. 3.000 flasker. Gæringen foregår spontan på druernes egen gærkultur på en kombination af store fade og små, koniske fade - begge lavet af fransk eg, og efterfølges af en 20 dags maceration i de samme fade. Modningen sker derefter på franske egetræsfade (90% nye, 10% et år gamle) og varer i 18-20 måneder. Ingen klaring eller filtrering. Vinen er påfaldende tæt i sin koncentration og fedme. Druens mørke frugtudtryk er forbløffende, især blommer, blåbær og granatæble. De krydrede toner dækker bl.a. lakrids, røg og mineraler. Lang og vedvarende eftersmag.
{"type":"Vmv\\VueStorefront\\Block\\VueRaptor","title":"Anbefalinger","headline_type":"h2","period":"30","raptor_module":"GetTopSellingInOwnCategory","number_of_recommendations":"12","customer_group":"0,1,2,3","show_out_of_stock_items":"0"}
Serveres til
Information
Type | Rødvin |
Smagsprofil | Rød |
Land | Italien |
Område | Toscana |
Årgang | 2016 |
Størrelse | 750 ml |
Dyrkning | Biodynamisk |
Alkohol % | 14,00 |
Proptype | Kork |
Druer | 100% |
Serveres ved | 15-17°C |
Serveres til | Bøf på grillen Lyst kød Mørkt kød Vildt |
Om produktet